Vynas gaminamas pagal senovines tradicijas. Vynuogių sultys fermentuojamos ąžuolinėse statinėse. Vėliau, tose pačiose talpose vynas brandinimas 6 mėnesius, kartu su mielių nuosėdomis. Prieš vyno išpilstymą į butelius, įmaišomi pušies sakai. Tai yra naudojama kaip natūralus antioksidantas, sustabdantis vyno oksidacijos procesus.
Aviečių rausvumo spalvos vynas kvepia laukinių braškių, spanguolių bei švelniais pušų spyglių aromatais. Burnoje vynas pilno, apvalaus kūno. Juntama gaivumo pojūtį suteikianti, išraiškinga rūgštis bei raudonų uogų skoniai.
Patiekti 8 - 9 ºC temperatūros prie griliuje keptų baklažanų, grybų, makaronų su rūkyta lašiša ar sušių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros