Atostogų pajūry aromatas, dvelkiantis jūra, saule, įkaitusiu smėliu ir pušynu. Aromatas suteikiantis ramybės ir tvirtumo.
Assyrtiko vynuogių sultys fermentuojamos naujose skirtingų miškų ąžuolo statinėse. O paskui jose praleidžia dar 6 mėnesius kartu su mielėmis. Fermentacijos pabaigoje dedama Alepo pušų sakų ekstrakto.
Geltonojo aukso spalvos vynas kvepia čiobreliais, rozmarinais, citrusais, imbieru, vanile. Intensyvus vyno skonis mena sirpius vaisius, o itin ilgas poskonis pasižymi minerališkumu ir subtiliais sakų tonais.
Likutinis cukraus kiekis - 3,7g/l
Rūgšties kiekis - 6,8 g/l
Brandinimo potencialas iki 10 metų.
Patiekti 12 - 14 ºC temperatūros prie dolma su ryžiais ir daržovėmis, jūros gėrybių, baltos žuvies keptos su mėtomis ir citrina, vištienos, keptos su rozmarinu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros