Vynas gaminamas iš senesnių (vidutiniškai 38 metų) chenin blanc vynuogynų, augančių geltono smėlio dirvožemyje. Augavietėje būdingas sausas dirvožemis, kontroliuojamas derlingumas. Dalis vyno brandinta nerūdijančio plieno talpose, kita prancūziško ąžuolo statinėse 9 mėnesius (iš kurių 20 % naujos) kartu su mielių nuosėdomis.
Ąžuolo statinėse brandintas, sodrus, svarus baltasis vynas kvepia melionu ir keptais obuoliais, prieskoniais. Burnoje vynas svarus ir kremiškas, pasireiškiantis karamelės ir medaus aromatais.
Patiekti 8-10 °C temperatūroje prie vištienos ir kitų baltos mėsos patiekalų, vėžiagyvių, oto, skrudintos plekšnės, aštresnių patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros