Galingas vynas, turintis savo nuotaikingą ir gausų pavidalą, daromas iš atskiro "Josephshöfer" vynuogyno, kurio dydis yra tik 5,0 ha. Pietinių šlaitų, kuriuose auga vynuogynai nuolydis iki 60 °, 165 m virš jūros lygio. Dirvožemis - kietasis pilkasis skalūnas.
Vynas kvepia apelsinų žiedais, jazminais, vanile, šviežiomis figomis ir persikais. Vyno struktūra - gili ir galinga, gaivi rūgštis, minerališkas. Ilgo, subalansuoto poskonio. Vynas turi ilgą brandos potencialą.
Likutinis cukraus kiekis - 6,4 g/l
Rūgšties kiekis - 8,7g/l
Tiekti 8-10 ° C prie krevečių (ar kitų vėžiagyvių) kokteilių, omarų, moliuskų sriubų, šukučių patiekalų, krabų torto, rūkytos lašišos ar upėtakio, vištienos patiekalų su grietinėlės padažu, makaronų su krevetėmis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros