Vynas gaminamas iš atskiro Amyndeon vynuogyno, kuris auga smėlingame dirvožemyje 700 metrų aukštyje virš jūros lygio, Šiaurės vakarų Graikijoje. Vynmedžių amžius 6-8 metai.
Vynuogių sultys prieš fermentaciją yra atvėsinamos iki 12 °C temp. Po šaltosios maceracijos, pradedamas fermentacijos procesas. Vyno brandinimas su mielių nuosėdomis trunka 4-5 mėn. tose pačiose talpose.
Baltųjų vaisių, gėlių aromato, intensyvus, gaivios rūgšties, tvirtos struktūros.
Likutinis cukraus kiekis - 1,8g/l, rūgšties -5,8g/l.
Tiekti 8-10° C prie keptų sardinių, skrudintos ar apkeptos menkės, krosnyje keptų įdarytų kalmarų, pastos su baltuoju padažu, minkštesnių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros