Desertinis vynas, padarytas iš ant vynmedžių sušalusių vynuogių. Uogų sultys yra spaudžiamos naudojant pačių vynuogių svorį. Vynas fermentuojams ir brandinamas nerūdijančio plieno statinėse 16 mėnesių.
Šviesiai geltonos-auksinės spalvos vynas kvepia pievų gėlių, prinokusių geltonųjų slyvaičių, ličių ir medaus aromatais. Burnoje vyno skonis klampus, gaivios rūgšties. Juntami ananasų, mangų ir kitų tropinių vaisių bei medaus skoniai.
Likutinis cukraus kiekis 206.1 g/l
Rūgšties kiekis 7.7 g/l
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie 'creme brulee' deserto, lietinių blynų su abrikosų uogiene, anties kepenėlių pašteto 'foie gras' ar mėlynojo pelėsio sūrio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros