2018 metais išleistas trečiasis XXI a., 2005 metų derliaus, Grand Reserva 890 vynas. Jis yra daromas tik išskirtiniais, geriausiais metais.
Rankomis rinktų vynuogių kekės vyninėje buvo švelniai atskiriamos nuo uogų. Išspaustos vynuogių sultys buvo lėtai fermentuojamos. Pasibaigus fermentacijos procesui, vynas 6 m. brandintas ąžuolinėse statinėse. Iš viso 199 statinės buvo padaryta. Tik 2012 m. kovą, vynas buvo išpilstytas į butelius ir papildomai brandintas gamintojo rūsiuose.
Gilios, rubino raudonumo spalvos vynas intensyviai kvepia slyvų džemo, razinų, sendintos odos, tabako dėžutės, vanilės ir juodojo šokolado aromatais. Burnoje vynas pilno, energingo kūno, juntamas elegantiškas rūgšties ir šilkinių taninų balansas.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie griliuje keptos mėsos, žvėrienos troškinio, ispaniško kumpio bei dešrelių, vidutinio kietumo sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros