Unikalus, ypatingas, nesenstantis, amžinas, - taip vyno ekspertai kalba apie šį vyną.Vynas įvardijamas kaip geriausias 21 - ojo amžiaus vynas, jis daromas iš dviejų seniausių vyninės vynuogynų. Derlius surinktas rankomis.Tempranillo ir Mazuelo vynuogių sultys fermentuotos kartu 18 dienų nerūdijančio metalo talpose. Graciano vynuogių sulčių fermentacija vykdyta atskirai. Po pirmosios žiemos, atrinktas geriausias vynas ir jis brandintas 6 metus ąžuolo satinėse. Vyšnių džemo, juodųjų slyvų kompoto, tabako lapų, cinamono, vanilės, pipirų, šokolado pudros aromatų. Rafinuoti taninai ir vyno gyvumas sukuria elegancijos ir taurumo jausmą burnoje. Vynas prieš buteliuojant nefiltruotas. Brandinimo potencialas iki 2040 metų.
Viso pagaminta 236 statinės, kurios 2017 metų kovo mėnesį išpilstytos į 61 643 0,75l butelius, 4189 magnumus ir 149 dvigubus magnumus.
Tiekti 16 -18° C prie raudonos mėsos troškinių su žolelėmis, žvėrienos kepsnių, juodojo šokolado desertų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros