Vyno gaminimo metu, alkoholinė fermentacija vyko nerūdijančio plieno statinėse 15 dienų. Vynuogių sulčių ir žievelių maceracija papildomai vyko 98 dienas. Tik 2008 m. balandžio mėn. fermentuotos sultys buvo patalpintos į 4 metų senumo amerikietiško ąžuolo statines. 2012 m. lapkričio mėn. vyno brandinimas statinėse nutrauktas ir vynas supilstytas į butelius.
Intensyvios vyšnių, rubino spalvos vynas. Kvapai - balzaminio acto, vanilės, juodojo šokolado, džiovintų vaisių ir likerizuotų vyšnių aromatais.
Patiekti 16-18 °C prie grilyje keptų ėriuko šonkaulių, tradicinės ispaniškos vytintos chorizo dešros, troškinių su pupelėmis arba paelijos su jūros gėrybėmis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros