Rankomis skinamų Mayorita, Rebollar ir Bardal vynuogynų uogų sulčių ir jų išspaudų alkoholinė ir malolaktinė fermentacija vyksta nerūdijančio plieno statinėse. Fermentuotos sultys brandinamos dvejus metus: iš pradžių - naujose amerikietiško ąžuolo statinėse. Vėliau, dar metus - naudotose ąžuolinėse statinėse.
Vyšnių, rubino spalvos vynas intensyviai kvepia braškių džemo, vyšnių, vanilės, kokoso, saldymedžio, odos bei dūmo kvapais. Burnoje skonis - sausas, vidutinio svarumo bei intensyvaus ir ilgai išliekančio skonio.
Tiekti 16-18 °C temperatūros, vynas puikiai dera su jautienos, ėrienos ar žvėrienos patiekalais, troškiniais, brandžiai kietaisiais sūriais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros