Vynuogių sultys fermentuotos nerūdijančio plieno talpose. Pasibaigus alkoholinei fermentacijai, vynas 3 metus brandintas neutraliose senumo amerikietiško ąžuolo statinėse.
Tamsios vyšnių spalvos vynas pasižymi intensyviu aromatu, kuriame dominuoja balzamiko, kakavos, cigaro, vanilės, bei anyžiaus natos. Burnoje vynas vidutinio svarumo. Skonyje taip pat juntami brandūs, "nušlifuoti" taninai bei ilgas kompleksiškas vyno poskonis.
Vynas užbuteliuotas 2018 metų birželio mėnesį.
Vyną rekomenduojama gerti nuo 2020 metų.
Ilgas brandinimo potencialas: iki 2040 metų.
Puikiai tinka prie užkandžių, mėsos ir netgi neriebios žuvies, tai pat daržovėmis, paukštiena, ryžiais ir patiekalais su grybais, kremiškais sūriais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros