• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation

Laplace Aramis Sauvignon Colombard IGP 2016


TipasBaltasis
GamintojasSarl Pierre Laplace
ŠalisPrancūzija
RegionasPietvakariai
ApeliacijaCotes de Gascogne
Metai2016
VynuogėsColombard - 70% , Sauvignon Blanc - 30%
Talpa0,75
Stiprumas11,5 % tūrio
6.9 standartiniai alkoholio vienetai (SAV) butelyje
Grįžti į asortimentą
11.00 €

Aprašymas

Baltasis Côtes de Gascogne regione populiarių Colombard ir Sauvignon Blanc vynuogių mišinys. Vyno gamybos pradžioje vynuogių fermentacija vyksta žemoje (apie 16 °C) temperatūroje. Vyno brandinimas perkeliamas į nerūdijančio plieno statines 6 mėn. 

Blyškios gelsvai žalsvos spalvos vynas kvepia intensyviais greipfrutų, žaliųjų citrinų ir egzotinių vaisių aromatais. Burnoje jaučiamas skonio ir aromato balansas. Gaivumo pojūtį suteikianti rūgštis persipina su žolelių ir citrusų vaisių skoniais.

Apie gamintoją

Prancūzijos Pietvakariuose esančio vyndarystės regiono Madiranas išskirtinis bruožas – vietinės ‘Tannat’ vynuogės yra pačios taniniškiausios pasaulyje. Vyndarys Francois Laplace‘as prieš dvidešimt metų buvo nusprendęs iš esmės pagerinti Madirano vyno vardą. Jo tikslas buvo paprastas – padaryti vietiniams patinkantį vyną patrauklų ir kitiems vyno mėgėjams. Todėl su kolega Patricku Docournau (Patriku Dokurno) jis sukonstravo prietaisą, skirtą kontroliuoti taninų ekstrakcijai – mikrooksidacijos aparatą. Tai akvariumo oro siurblį primenantis prietaisas, kuris kruopščiai apskaičiuotomis dozėmis, tolygiai, norimu laiku į vyno statinę pučia deguonį. Nebereikėjo vyno perpilti, kliaujantis atsitiktinumu. Prietaisas pateisino lūkesčius – vynas išliko sodrus, tačiau pastebimai sušvelnėjo. Patentuotą prietaisą dabar naudoja daugelis pasaulio vyninių. O žymus vyno konsultantas Michaelis Roland‘as (Mišelis Rolanas) jį taiko ir vyno brendimo laikotarpiu – vos juntamos deguonies dozės „išmoko“ vyną atsilaikyti prieš žalingą oksidacijos poveikį, prailgina jo amžių.Visos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika