• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation

Laplace Aramis Tannat Syrah IGP 2016


TipasRaudonasis
GamintojasSarl Pierre Laplace
ŠalisPrancūzija
RegionasPietvakariai
Metai2016
VynuogėsTannat - 60% , Syrah - 30% , Cabernet Franc - 10% .
Talpa0,75
Stiprumas13% tūrio
7.8 standartiniai alkoholio vienetai (SAV) butelyje
Grįžti į asortimentą
11.00 €

Aprašymas

Raudonasis Côtes de Gascogne regione užaugintų Tannat , Syrah ir Cabernet Franc vynuogių vynas. Prieš vynuogių sulčių fermentaciją, vynuogių žievelės mirkomos sultyse 10 - 12 d. Po maceracijos proceso, pradedama vyno fermentacija, kuriai pasibaigus vyno brandinimas perkeliamas į nerūdijančio plieno statines 6 mėn.

Spindinčio rubino spalvos vynas pasižymi intensyviu prisirpusių juodųjų uogų aromatu. Gervuogių, juodųjų serbentų bei žaliųjų pipirų aromatai, persipina su elegantišku vaisių skoniu ir švelniais taninais skonyje.

Patiekimas

Patiekti 16-18 °C temperatūros prie mėsos paštetų, užkandžių, grilyje keptų ėrienos šonkauliukų. Taip pat, vynas puikiai tinka su minkštais, trumpai brandintais sūriais (pvz.  Murcia al Vino - ožkos pieno sūris, vynu plauta žievele).



Apie gamintoją

Prancūzijos Pietvakariuose esančio vyndarystės regiono Madiranas išskirtinis bruožas – vietinės ‘Tannat’ vynuogės yra pačios taniniškiausios pasaulyje. Vyndarys Francois Laplace‘as prieš dvidešimt metų buvo nusprendęs iš esmės pagerinti Madirano vyno vardą. Jo tikslas buvo paprastas – padaryti vietiniams patinkantį vyną patrauklų ir kitiems vyno mėgėjams. Todėl su kolega Patricku Docournau (Patriku Dokurno) jis sukonstravo prietaisą, skirtą kontroliuoti taninų ekstrakcijai – mikrooksidacijos aparatą. Tai akvariumo oro siurblį primenantis prietaisas, kuris kruopščiai apskaičiuotomis dozėmis, tolygiai, norimu laiku į vyno statinę pučia deguonį. Nebereikėjo vyno perpilti, kliaujantis atsitiktinumu. Prietaisas pateisino lūkesčius – vynas išliko sodrus, tačiau pastebimai sušvelnėjo. Patentuotą prietaisą dabar naudoja daugelis pasaulio vyninių. O žymus vyno konsultantas Michaelis Roland‘as (Mišelis Rolanas) jį taiko ir vyno brendimo laikotarpiu – vos juntamos deguonies dozės „išmoko“ vyną atsilaikyti prieš žalingą oksidacijos poveikį, prailgina jo amžių.Visos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Ekspertų rekomendacijos
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika