Raudonasis Côtes de Gascogne regione užaugintų Tannat , Syrah ir Cabernet Franc vynuogių vynas. Prieš vynuogių sulčių fermentaciją, vynuogių žievelės mirkomos sultyse 10 - 12 d. Po maceracijos proceso, pradedama vyno fermentacija, kuriai pasibaigus vyno brandinimas perkeliamas į nerūdijančio plieno statines 6 mėn.
Spindinčio rubino spalvos vynas pasižymi intensyviu prisirpusių juodųjų uogų aromatu. Gervuogių, juodųjų serbentų bei žaliųjų pipirų aromatai, persipina su elegantišku vaisių skoniu ir švelniais taninais skonyje.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie mėsos paštetų, užkandžių, grilyje keptų ėrienos šonkauliukų. Taip pat, vynas puikiai tinka su minkštais, trumpai brandintais sūriais (pvz. Murcia al Vino - ožkos pieno sūris, vynu plauta žievele).
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros