• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
90

Laplace Vin de Liqueur Maydie Tannat Vintage 2013 0,5L


TipasLikerinis
GamintojasSarl Pierre Laplace
ŠalisPrancūzija
RegionasPietvakariai
Metai2013
VynuogėsTannat
Talpa0,5
Stiprumas17% tūrio
6.8 standartiniai alkoholio vienetai (SAV) butelyje
Grįžti į asortimentą
28.00 €

Aprašymas

Tannat vynuogynai išsidėste ant Saint Lanne, Moncaup ir d’Aydie šlaitų.  Vidutinis vynuogynų amžius 30 metų.
Vyno gamybai panaudojamos persirpusios vynuogės, kurios nurenkamos rankomis. Vynas brandinamas 24 mėn. didelėse ąžuolo statinėse, kur įgauna papildomo kompleksiškumo ir riešutiškų aromatų, o jo taninai sušvelnėja.

Vertinimas

Wine Enthusiast
Made from Tannat with added alcohol to stop the fermentation, this is a sweet, deliciously rich wine. It shows a fine balance between fruity acidity, red-fruit jelly flavors and layers of tannin from the Tannat. It will certainly age over many years. Įvertinimas: 90


Apie gamintoją

Prancūzijos Pietvakariuose esančio vyndarystės regiono Madiranas išskirtinis bruožas – vietinės ‘Tannat’ vynuogės yra pačios taniniškiausios pasaulyje. Vyndarys Francois Laplace‘as prieš dvidešimt metų buvo nusprendęs iš esmės pagerinti Madirano vyno vardą. Jo tikslas buvo paprastas – padaryti vietiniams patinkantį vyną patrauklų ir kitiems vyno mėgėjams. Todėl su kolega Patricku Docournau (Patriku Dokurno) jis sukonstravo prietaisą, skirtą kontroliuoti taninų ekstrakcijai – mikrooksidacijos aparatą. Tai akvariumo oro siurblį primenantis prietaisas, kuris kruopščiai apskaičiuotomis dozėmis, tolygiai, norimu laiku į vyno statinę pučia deguonį. Nebereikėjo vyno perpilti, kliaujantis atsitiktinumu. Prietaisas pateisino lūkesčius – vynas išliko sodrus, tačiau pastebimai sušvelnėjo. Patentuotą prietaisą dabar naudoja daugelis pasaulio vyninių. O žymus vyno konsultantas Michaelis Roland‘as (Mišelis Rolanas) jį taiko ir vyno brendimo laikotarpiu – vos juntamos deguonies dozės „išmoko“ vyną atsilaikyti prieš žalingą oksidacijos poveikį, prailgina jo amžių.Visos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika