Vynuogės skinamos rankomis iš dviejų skirtingų augimviečių: rytinio Ronos kranto, pasižyminčio smėlio bei molio dirvožemiu; ir iš Mont Ventox į Pietvakarius nukreiptų šlaitų. Vidutinis vynmedžių amžius - 30. Vynuogės kruopčiai atrenkamos antrą kartą vynuogynuose, siekiant užtikrinti jog tik sveikos ir kokybiškos uogos patenka į vyninę. Trečiasis vynuogių rūšiavimas atliekamas vyninėje.
Vynas 12 mėnesių brandinamas ąžuolo statinėse (60 hl). Vynas išpilstomas po 1 metų, beveik neskaidrinus vyno.
Vidutinio intensyvumo rubino spalvos vynas kvepia sirpiomis vyšniomis, provanso žolelėmis, saldymedžiu, gervuogėmis. Vynas skirtas ragauti dabar, nėra skirtas ilgesniam brandinimui.
Patiekti 18-20 C prie raudonos mėsos, keptos paukštienos ir sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros