Salice gaminamas nuo 1954 m., norėdami atžymėti šį istorinį vyną, nuo 2004 m. derliaus etiketėje yra užrašas 50-asis derlius. Vynmedžių amžius apie 50 metų, maceracija vykdyta reguliuojamoje temperatūroje (20-22°C) 8-12 dienų, vynas 12 mėn. brandintas 30hl ąžuolo statinėse.
Gervuogių, juodųjų vyšnių, baziliko natos ir saldūs prieskoniai daro vyną turtingą, subalansuotą, švelnių taninių. Ilgo poskonio.
Likutinis cukraus kiekis vyne - 4,85g/l
Tiekti 18 -20 °C prie troškintos jautienos uodegų su slyvomis, pastos su mėsos ir miško grybų padažu, ant griliaus keptų žvėrienos dešrelių, brandesnių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros