Vynas gaminamas išskirtinai iš pačių užaugintų vynuogių, augančių akmeningoje dirvoje. Dalis vynmedžių parvežti iš pasakiško Burgundijos Montrachet vynuogyno. 2019 metais vynuogynas atsigavo po ankstesnių metų sausros, derlius buvo mažas, bet puikios kokybės. Vynas buvo fermentuojamas didelėse ąžuolo statinėse su laukinėmis mielėmis, paliekant su mielių nuosėdomis iki išpilstymo. Vynas 11 mėnesių brandintas: 21 % naujose 600 litrų prancūziško ąžuolo statinėse ir 79 % 500 litrų prancūziško statinėse.
Citrininio kremo, titnago, greipfruto žievelės, persikų, jazminų natų puokštė aromate. Gyvas, ryškus, energingas, ilgo minerališko poskonio.Vynas, turintys ilgą brandinimo potencialą.
Patiekti 8 - 10 °C temperatūros prie oto su voveraičių padažu, rūkytos lašišos su krapų padažu, omaro su imbieriniu sviestu, jūros ešerių, sviestažuvės.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros