Tankus ir sodrus, išraiškingas ir puikiai subalansuotas, raudonųjų slyvų, granatų, aviečių, rožių aromatų vynas daromas iš atskiro Larry Stone vynuogyno,. Sulčių fermentacija vykdyta 20 ir 50 hl nerūdijančio metalo talpose. Po fermentacijos vynas 12 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse. (25 % naujų ir 75 % antro ar trečio naudojimo) ir keturis mėnesius laikytas metalo talpose prieš išpilstant į butelius.Pikantiškų prieskoninių žolelių, šlapio akmens poskonio, aksominės tekstūros vynas.
Tiekti 12-14°C prie laukinės paukštienos, skrudintos antienos, plėšytos antienos su bulvėmis, ant grotelių skrudintų plonos kiaulienos šoninės juostelių su anyžiumi, kepto tuno.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros