Vynas pagamintas iš geriausių Eola-Amity Hills biodinaminio ūkio vynuogyno derliaus. Vynmedžiai auga kalkingame jūrinių nuosėdų dirvožemyje. Sultys fermentuotos 600 litrų ąžuolo statinėse (18% iš jų naujos) su laukinėmis mielėmis. Malolaktinė fermentacija įvykusi pilna. Prieš išpilstymą vynas 6 mėn. laikytas su mielių nuosėdomis nerūdijančio metalo talpose.
Sultingų obuolių, kriaušių, abrikosų kvapų puokštė persipina su šlapio akmens ir baltųjų trumų aromatais. Sotus, gyvybingas, citrinų žiedų, svarainių minerališko ilgo poskonio.
Patiekti 8 - 10 °C temperatūros prie krabų salotų, omarų, paruoštų su sviestu ir žolelėmis, šaltai rūkyta žuvimi, oto su baltaisiais trumais, lašišos su voveraitėmis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros