Vynuogynai auga 'Sonderend' kalnų pietrytiniame šlaite, 320 metrų aukštyje virš jūros lygio. Skalūno ir molio dirvožemyje augantys vynmedžiai nėra papildomai drėkinami.
Vynuogių sultys fermentuojamos atvirose naudotose ąžuolo statinėse, papildomai nepridedant kultūrinių mielių. Toliau vynas brandinamas 11 mėn. kartu su mielėmis.
Vynas kvepia pasiflorų vaisių, gvajava, žoliškais aromatais, kuriuos papildo dūmo natos. Burnoje vynas pilno kūno, klampesnės tekstūros. Juntama gaivi rūgštis, daugiau žoliški, nei citrusiniai vaisiai.
Daugiau informacijos apie vyną galite rasti Jancis Robinson (Julia Harding MW) straipsnyje.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie keptos sodrios žuvies, tokios kaip otas, ar minkštais sūriais ('Le Sangle', 'Camembert')
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros