Vynas brandinamas 6 metus amerikietiško ąžuolo statinėse, rankomis pagamintose pačiame Lopez de Heredia ūkyje. Paskui dar 6 metus butelyje iki išleidžiant vyną į rinką.
Vanilės, džiovintų uogų, dūmo, kraujo aromatų. Burnoje vynas sausas, švelnus, smulkių gausių taninų, bei struktūrą palaikančios ryškios rūgšties. Poskonis ypač švelnus, besikeičiantis ir ilgas.
Dirvožemis: Sąnašinis molis ir kalkakmenis.
Derlius: Rugsėjo pabaiga – spalio pradžia, skinta rankomis
Vinifikacija: uogos atskiriamos nuo kotelių. Spontaninė fermentacija vyksta didelėse 25000 L talpose.
Rūgšties kiekis: 6g/l
Tiekti 18–20°C temperatūros prie mėsos patiekalų. Vyndarys asmeniškai rekomenduoja derinį su česnakais, rosmarinu ir ančiuviais įdaryta ėriena.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros