2014-ųjų vynmetis ūkio vynuogynuose: gausus cukraus kiekis, apimantis gausius taninus, intensyvi spalva, subalansuota rūgštis - puiki bazė padaryti didingą vyną. Vynmedžiai auga žvyro dirvoje. Derlius renkamas rankomis. Vynas 18 mėn. brandintas ąžuolo statinėse ( 75% naujose).
Gilios rubino spalvos vynas kvepia juodaisiais serbentais, džiovintomis juodosiomis slyvomis, figomis, kakavos pupelių drožlėmis, irisiniais saldainiais, medžio anglimi, pypkės tabaku. Turtingas, šilkinių taninų, subalansuotas, gaivus ir elegantiškas.
Rekomenduotinas vyno vartojimas 2019-2038 metai.
Tiekti 16-18 °C prie raudonos mėsos troškinio su juodomis slyvomis, jautienos ir veršienos kepsnio, keptos ėrienos, vidutinio kietumo sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros