Vynas kilęs iš vietos, vadinamos Les Greffieux, Ermitažo kalvos papėdės. Terasa sudaryta iš valcuotų akmenukų ir molio. Rankomis surinktas derlius fermentuotas cementinėse talpose. Ilga maceracija suteikia vynui tvirtų taninų potencialą. Vyno gamybai naudojamos tik laisvai tekančios sultys. Vynas 14-18 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse ( dalis iš jų naujose, kita dalis antro ar trečio naudojimo). Vynas nefiltruotas ir neskaidrintas.
Bedyglių gervuogių, juodųjų alyvuogių, slyvų padažo, vytintos mėsos, juodojo kardamono, espreso kavos, saldžiojo tabako aromatų. Koncentruotas, tvirtų taninų, ilgo salstelėjusio poskonio.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie marinuotų raudonos mėsos patiekalų, sodrių troškinių su žvėriena ar žuvies tapenados.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros