Vynas gaminamas maišant skirtingų vynuogynų derlių: "les Bessards", kuris pasižymi granitiniu dirvožemiu ir laikomas Hermitage'o "siela"; "le Meal", žinomas senomis aliuvinėm terasom bei žvirgždu; "les Greffieux" - sąnašinis dirvožemis su žvirgždu.
Vynas brandinamas 18 mėn: 85 % ąžuolo statinėse, likusi dalis - betono talpose, siekiant išsaugoti vaisių aromatus bei minerališkumą.
Gilios raudonos spalvos, su violetiniais atspalviais. Juntamas raudonų vaisių aromatos, saldymedžio užuomazgos. Elegantiškas vynas su koncentruotais ir šilkiniais taninais. Poskonyje jaučiami juodieji serbentai, avietės.
Tiekti prie elnienos filė, keptos jautienos, brandaus "Saint Felicien" sūrio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros