Sklypas, kuriame auga Syrah „Ermitage Le Pavillon“, užima apie 4 hektarus, jo dirvą sudaro plonas nuosėdų sluoksnis ant granito pagrindo. Vynmedžių amžius nuo 90 iki 100 metų. Vynuogės skinamos rankomis, pasiekusios brandos ribą. Seni vynmedžiai duoda labai mažą derlių. Fermentacija vyksta atvirose betoninėse talpyklose nuolat palaikant 20/32 ° C temperatūrą. Maceracija trunka 3 ar 4 savaites. Tada vynas brandinamas ąžuolo statinėse, iš kurių 25% – naujos, nuo 15 iki 18 mėn. Vynas nefiltruojamas. Sudėtingas vyno aromatas su dervos, dūmų, gervuogių, slyvų ir saldymedžio natomis. Skonis stiprus ir subalansuotas, su saldymedžio, tabako niuansais, ilgo poskonio.
Rekomenduotinas brandinimo potencialas iki 2048 metų.
Tiekti 16-18 ° C prie troškintos jautienos, kiškienos, šernienos, ožkos sūrio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros