Pirmasis vynas, kuris padarytas iš lietuvės- klaipėdietės Rūtos Grimaitės Mozelyje įsigyto 30 metų amžiaus vynuogyno, kuris auga beveiki 80% statumo Mozelio upės šlaituose, juodojo skalūno dirvožemyje. Vynas 5 mėn. laikomas senose vokiško ąžuolo statinėse.
Lengvai putojantis, blyškios šiaudų spalvos, kvepia obuoliais, persikais, kmynais, šiltos vasaros žydinčia pieva, šiaudų kauge. Burnoje labai švelnus, malonus, minerališkas, lengvai karstelėjantis pabaigoje. Likutinis 37g/l cukraus kiekis puikiai dera su rislingui būdinga vaisine rūgštimi (8g/l).
Pirmasis vynas, kuris padarytas iš lietuvės- klaipėdietės Rūtos Grimaitės Mozelyje įsigyto 30 metų amžiaus vynuogyno, kuris auga beveiki 80% statumo Mozelio upės šlaituose, juodojo skalūno dirvožemyje. Vynas 5 mėn. laikomas senose vokiško ąžuolo statinėse.
Likutinis 37g/l cukraus kiekis puikiai dera su rislingui būdinga vaisine rūgštimi (8g/l).
Spalva: blyški šiaudų.
Aromatas: obuoliai, persikai, kmynai.
Skonis: švelnus, minerališkas, lengvai karstelėjantis pabaigoje.
Tiekti 8 -10 ° C kaip aperityvą, prie lengvų užkandžių, nesaldžių desertų. Puikus mergvakarių vynas.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros