Vynas daromas iš trijų vynuogynų uogų: Dunaja, Hronu, Portugalu. „Baccaro“ cuvée pagrindas yra unikali slovakų vynuogių veislė, kuriai būdingas aromatas ir skonis, primenantis rožę, todėl jai buvo suteiktas vardas Rosa.
Spontaniška fermentacija, nefiltruotas, neskaidrintas, vynas 18 mėn. brandintas senose ąžuolo statinėse.
Tipiškos šios vėlyvo nokinimo veislės savybės: pasižymi giliais spanguolių ir vyšnių atspalviais, nemažas rūgštingumas, tanki struktūra ir iškilūs taninai. Vynai dažnai būna veržlūs jaunystėje,tačiau brandinti - gana švelnūs.
Viso pagaminta 580 butelių, vynas buteliuotas 2019/07/23.
Sulfitų kiekis vyne -21 mg/l.
Likutinis cukraus kiekis -2,1 g/l
Rūgšties kiekis -6,5g/l.
Tiekti 16-18 °C temperatūros prie dešrelių, kiaulienos guliašo, rūkytų dešrų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros