• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation

Magula Carboniq 2019


TipasRaudonasis
GamintojasMagula
ŠalisSlovakija
RegionasMalokarpatská
Metai2019
Saldumassausas
Vynuogės Blauer Portugieser - 100%
ekologinis vynas
natūralusis vynas
Talpa0,75
Stiprumas10,5 % tūrio tūrio
6.3 standartiniai alkoholio vienetai (SAV) butelyje
26.00 €
+ ‒

Aprašymas

Vynas - karboninės maceracijos produktas. Gražiausios ir sveikiausios kekės buvo švelniai supiltos į indą, kuris buvo pripildytas anglies dioksidu. Uogose fermentacija vyko naudojant pačių vynuogių mieles, taip suteikiant vynui būdingą vaisių ir uogų aromatą bei skonį. Maždaug po dviejų savaičių vynuogės buvo išspaustos, fermentacija buvo tęsiama. Dėl šių procesų derinio vynas buvo pagamintas praėjus maždaug dviem mėnesiams po derliaus nuėmimo. Dėl ypač greitos vynuogių kelionės iš vynuogyno į butelį gaunamas šviežias ir lengvas vynas.

Laukinių braškių, žemuogių, miško aviečių aromatų.Gaivus, minkštas.

Sulfitų kiekis vyne- 38 mg/l

Likutinis cukraus kiekis- 1,8 g/l

Rūgšties kiekis -5,5 g/l.

Vynas buteliuotas 2020/05/26.

Patiekimas

Tiekti 12-14  °C temperatūros prie skrudinto fazano, karamelizuotos žąsies krūtinėlės, miško grybų ir baklažanų troškinio.



Apie gamintoją

Magula vyninės įkūrėjas Joseph Husar 1931 metais įsigijo žemės jau tada vyno pasaulyje žinomame Sucha nad Parnou kaimelyje, esančiame šiaurinėje Slovakijos dalyje, Karpatų kalnyne. Tradicinę šeimyninę vyndarystę sujaukė komunizmo liūnas ir tik 2001 metais tiesioginiai Joseph Husar palikuonys išdrįso atnaujinti šeimos ūkio veiklą. Ir tik nuo 2011 metų, Blaufränkisch vynuoge padarytas vynas pasiekė entuziastų gomurius. Savo išskirtinį kelią bandanti surasti šeima iš kitų išsiskyrė savo noru mokytis iš geriausių– galiausiai tai juos, kaip grupę, ir charakterizavo. Semdamiesi patirties iš tokių natūralios ir ekologinės vyndarystės guru kaip Ibor Melecsky ir Zsolt Sütö, anti-intervencionistų bei biodinamistų Claus Preisinger ir Toni Hartl, (o taip pat Ondrej Korpás, Karol Braniš, Tibor Ruman, Zoltán Tamašek) šeimos ūkis pasuko neišvengiamu biodinamikos, organikos, minimalios intervencijos keliu. Kadangi Magula vyninės vertybės yra natūralumas bei minimali intervencija, dedamas tik būtiniausias ir minimalus reikalingų sulfitų (SO2) kiekis: 10 mg/l; palyginimui ES leidžiamos ir dažniausiai sutinkamos normos siekia nuo 100mg/l iki 200 mg/l. Visos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika