Vynas nefiltruotas, neskaidrintas, gerokai mažesnis sulfitų kiekis, pagaminama nedidelis kiekis.
Vynmedžiai auga lioso dirvožemyje 200mvjl.
Spontaninė sulčių fermentacija vyko nekontroliuojamoje temperatūroje nerūdijančio plieno statinėse. Vėliau vynas brandintas ąžuolo statinėse ( dalis iš jų naujos, kitos- naudotos).
Gilios rubino spalvos, mėlynių, gervuogių, juodųjų serbentų, tabako, džiovintų prieskoninių žolelių aromatų. Laukinis, tačiau elegantiškas, intensyvus, pilno kūno.
Sulfitų kiekis vyne -23mg/l
Likutinis cukraus kiekis - 2,1g/l
Rūgšties kiekis -6,1g/l
Vyno pagaminta 1650 butelių, buteliuotas -2019/08/02
Tiekti 16-18 °C prie jautienos troškinių su miško grybais, žvėrienos patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros