Vynas, pagamintas iš baltųjų vynuogių veislių fermentuojant ir maceruojant nereguliuojamoje temperatūroje. Welschriesling ir Veltliner cuvée iš seno vynuogyno Wolf’s slėnyje, Devín vynmedžiai jauni nuo Rose kalno. „Welschriesling“ fermentuota atvirose talpose 10 dienų, „Veltliner“ ir „Devín“ fermentuotos seno ąžuolo statinėse su 15% vynuogių sulčių, kurios išspaustos rankomis ir 10 mėnesių maceruotos.
Džiovintų obuolių, moliūgų, medetkų,vaistinių ramunėlių, šermukšnių, apelsinų žievelės aromatų. Džiovinančių taninų, vidutinės rūgšties, agrastų ir greipfruto poskonio.
Vynas nefiltruotas, nepridėta papildomai sulfitų.
Sulfitų kiekis vyne -15mg/l
Tiekti 8-10 °C temperatūros prie rūkytų moliuskų, pastos su grybais/daržovėmis, daržovių lazanijos, liesesnės žuvies,rikota įdarytų cukinijų žiedų, šviežių keptų baravykų, minkštesnių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros