Vynas daromas iš aukščiausio Chassagne šlaite augančio Virondot vynuogyno, kurio dirvožemis itin gausus kalkakmenio uolienų.
Didžioji dalis vynuogių sulčių fermentuota nerūdijančio plieno talpose, likusi - apie 30 %, naujose prancūziško ąžuolo statinėse. Mielių nuosėdos laikytos iki malolaktinės fermentacijos pabaigos. Brandinimo trukmė priklauso nuo vintažo. Maksimalus brandinimo laikas - 12 mėn. statinėse ir 3 mėn. nerūdijančio plieno talpose.
Išraiškingo vyno aromatas kupinas citrusinių vaisių, apelsinų žiedų bei saldymedžio natų. Burnoje vynas pilno, struktūriško kūno, kuriam gaivumo suteikia minerališka rūgštis.
Patiekti 11-13 °C temperatūros prie lašišos kepsnio su prieskoninių žolelių padažu ar paukštienos grietinėlės padaže.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros