Les Vergers vynuogynai yra šalia šiaurinės Chassagne-Montrachet dalies, netoli didelio kalkakmenio karjero. Vyninė jau yra pagaminusi įstabių šio vynuogyno vynų, kurių aromatinė prabanga puikiai dera prie gražiai integruoto ąžuolo - vyne juntami sviesto, vanilės aromatai žaismingai dera prie energingos rūgšties, minerališkumo ir nokstančių citrusų aromatų.
Vynuogių sulčių fermentuojamos dalimis: nerūdijančio plieno talpose ir prancūziško ąžuolo statinėse (30% - naujose statinėse). Melolaktinio virsmo metu, vynas brandinamas, apie 10 mėn., su mielėmis.
Patiekite 12–14°C temperatūros prie jūros gėrybių lėkštės, upėtakio migdolų padaže, ožkos sūrio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros