Toskanos saulės spindėjimas iš vidaus, kurios spinduliai žvalūs ir šilti, bet pojūčiai gausūs ir intensyvūs - taip kalba vyno specialistai apie šį vyną.
2015 ieji - tobulai prinokusių ir sveikų uogų metai.
Rankomis rinktų ir kruopščiai atrinktų vynuogių fermentacija vykdyta 60hl metalo talpose. Malolaktinė fermentacija vykdyta mažose ąžuolo statinėse. Vynas brandintas 60 hl ąžuolinėse talpose 18 mėn. Vynas fermentuojamas ir brandinamas atskirai pagal vynuogių veislę ir vynuogyną. Keletą mėn. prieš išpilstant į butelius vynai sumaišomi.
Juodųjų serbentų uogienės, mėtų, saldymedžio, vaistinių žolelių, saldžiojo tabako, juodųjų pipirų, figų, muskato riešuto aromatų. Tvirtas, kompaktiškas, ryškios struktūros, salstelėjusių prinokusių taninų. Subalansuotas, ilgo poskonio.
Rekomenduotinas vartojimas 2020-2050 metai
Tiekti 16-18 °C prie žvėrienos patiekalų, jautienos kepsnių, miško grybų troškinių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros