Vynos skinamos iš nedidelio Martinenga vynuogyno esančio šalia gerai žinomos Rabaja augavietės. Vynas gaminamas tik geriausiais metais kruopščiai atrenkant vynuogių kekes. Fermentacija vyksta temperatūra kontroliuojamose nerūdijančio plieno talpose, po to vynas brandinamas dar 15 mėnesių butelyje.
Šios Langhe dalies gaminami vynai priskiriami prie švelnesnių ir galimų anksčiau ragauti barbaresco variacijų. Vis dėlto blyškios granato spalvos vynas pasižymi kompleksiška aromatų palete bei elegantiška struktūra. Vynas kvepia rožių žiedlapiais, mėtomis, juodosiomis vyšniomis, tabaku. Poskonyje jaučiamas atsirandantis minerališkumas.
Tiekti 16-18°C temperatūros prie veršienos patiekalų, sumuštinio su trumais, lėtai skrudintos kiaulienos, vytinto kumpio (prosciutto,).
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros