'Pinot Noir' vynmedžiai auga žvyringame priemolyje. Pasibaigus vyno maceracijos ir fermentacijos procesams, kurie vykdyti 27–29 ° C temperatūroje bei po malolaktinio virsmo, brandinimas perkeltas į naudotas prancūziško ąžuolo statines.
Sodrios rubino - granato spalvos vynas pasižymi intensyviu aviečių ir laukinių vyšnių aromatu. Skonyje juntamos gudobelių, aronijų uogos bei švelnios gvazdikėlių natos. Minkštas, lengvas, traškios rūgšties.
Likutinis cukraus kiekis 1.3g/l;
Likutinis rūgšties kiekis 4.9g/l.
Patiekti 14 - 16 °C temperatūros prie paukštienos širdelių, švelnios antienos, rizoto su grybais, picos ar minkštų, brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros