Ried Scheibner vynuogynas randasi 220 metrų aukštyje,vynmedžiai auga žvyringame priemolyje. Pasibaigus vyno maceracijos ir fermentacijos procesams,kurie vykdyti 27-29°C temperatūroje bei įvykdžius pilną malolaktinę fermentaciją, vyno brandinimas, kuris tęsiasi 16 mėn. perkeliamas į naudotas Burgundijos ąžuolo statines, vėliau į 500l ąžuolo talpas.
Sodrios rubino - granato spalvos vynas pasižymi laukinių vyšnių, saldymedžio, šermukšnio, gvazdikėlių aromatu. Koncentruotas, švelnių taninių, guvios rūgšties.
Likutinis cukraus kiekis 0.9g/l;
Likutinis rūgšties kiekis 5.0g/l.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie paukštienos širdelių, kiaulienos su petražolėmis, švelnios antienos ar minkštų, brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros