Vynas 16 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse. Intensyvios juoduojančios rubino spalvos, kvepia laukinėmis vyšniomis, džiovintomis mėlynėmis, juodaisiais pipirais, jaučiamas dūmų kvapas. Burnoje itin struktūriško skonio: gaiva, jaunatviški taninai, mineralai. Tvirtų vynų mėgėjams jau tinkamas gerti. Kantresniems vartotojams papildomi 5–8 metai brandinimo butelyje suteiks švelnesnę tekstūrą ir kompleksiškesnius brandos aromatus. (Arūnas Starkus)
Tiekti 16–18 °C prie elnienos, raudonos mėsos patiekalų su sodriais padažais, minkštų sūrių. Tamsios aromato natos ir tvirti taninai tiks prie ant grotelių keptų jautienos ir avienos kepsnių, baklažanų, paprikų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros