Vynuogių sultys fermentuojamos, mažose, 228 litrų, naudotose prancūziško ąžuolo statinėse. Malolaktinis virsmas įvyksta. Brandinimui vynas paliekamas statinėse dar 12 mėn. kartu su mielių nuosėdomis.
Žalsvai gelsvo atspalvio vynas kvepia antaninių obuolių, džiovintų citrinų ir skrudintų riešutų aromatais. Burnoje juntama gaivi rūgštis, mineralai, ilgas citrusinių vaisių, kremiškas poskonis.
Likutinio cukraus kiekis 0,9 g/l
Likutinis rūgšties kiekis 5,8 g/l
Patiekti 10 - 12 °C temperatūros prie farširuotos lydekos su kreminiu prieskoninių žolelių padažu, jūros gėrybių (midijų) grietinėlės padaže, makaronų pagardintų trumais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros