278 m. virš jūros lygio esanti augavietė Schüttenberg idealiai tinka baltųjų vynuogių veislių auginimui. Ant šlaitų apsodintų chardonnay veislės vynuogių ekspozicija nukreipta į vakarus, todėl vynai išlaiko elegantišką stilių: gaivi rūgštis, liesesni, ilgas brandinimo potencialas.
Rankomis rinkto vynuogių derliaus sultys fermentuotos naudotose prancūziško ąžuolo statinėse, reguliuojamoje temperatūroje - 20-25°C. Malolaktinis virsmas įvykęs. Brandinimui vynas paliekamas statinėse 12 mėn. kartu su mielių nuosėdomis.
Žalsvai gelsvo atspalvio vynas kvepia antaniniais obuoliias, džiovintomis citrinomis ir skrudintais riešutais. Gaivios rūgšties, minerališkas, ilgas, kremiškas citrusinių vaisių poskonis.
Likutinio cukraus kiekis 1,3 g/l
Likutinis rūgšties kiekis 5,7 g/l
Patiekti 10 - 12 °C temperatūros prie farširuotos lydekos su kreminiu prieskoninių žolelių padažu, jūros gėrybių (midijų) grietinėlės padaže, makaronų pagardintų trumais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros