Elegantiškas, gilus, energingas vynas iš 550mvjl aukštyje augančio vynuogyno, kuriam didžiulę įtaką daro dramatiškas dienos ir nakties temperatūrų svyravimas, ypatinga dirvožemio sudėtis.s. Po 20-30 dienų maceracijos, vynas fermentuojamas metalo talpose. Brandinamas naujose prancūziško ąžuolo statinėse 12 mėnesių ( 50% antro, 50% trečio naudojimo ) ir 24 mėn. laikomas butelyje.
Gilios rubino spalvos, prinokusių raudonų uogų, sausų gėlių, žibuoklių, vanilės, saldymedžio, kedro riešutų, krapų, pomidorų lapų, odos aromatų. Intensyvus, kompleksiškas , pilnas, švelnių taninų.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie ėrienos patiekalų, ant grotelių keptos mėsos ar brandžių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros