Vynas gaminamas iš vynuogių derliaus užauginto trejose skirtinguose provincijose. Vynuogynų aukštis virš jūros lygio varijuoja tarp 200 - 400 m.
Vynuogių sulčių fermentacija vyksta 15 - 20 d. nerūdijančio plieno talpose. Maceracija su vynuogių žievelėmis trunka 20 - 30 d. Vyno brandinimo procesas trunka 12 - 18 mėn. 100% naujose ąžuolo statinėse.
Gilios rubino spalvos vynas intensyviai kvepia raudonųjų uogų, kepintų prieskonių ir kakavos pupelių aromatais. Burnoje vynas pilno kūno. Juntami sirpūs raudonųjų ir džiovintų uogų, juodojo šokolado skoniai ir sodrios struktūros taninai.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros mėsos patiekalų keptų griliuje, veršienos išpjovos.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros