Asmeninis ir profesinis ryšys tarp Gianni Masciarelli ir Marina Cvetic 1991 metais sukūrė šią produktų liniją Marinos vardu. Vynas daromas iš keleto atskirų (Colle di Paolo, Fonte Filippo, Schiavone, Colle Rosina) vynuogynų mišinio, augančių 400mvjl. Vynas 15-20 dienų fermentuotas nerūdijančio plieno talpose, maceracija - 20/30 dienų, brandintas naujose ąžuolo statinėse 12/18 mėn.
Vynas kvepia vyšniomis, raudonosiomis slyvomis, gervuogėmis, juodaisiais serbentais, alyvuogių užtepėle, kava, raudonėliu, našlaitėmis. Elegantiškas, tvirtoko kūno,švelnių taninų.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie lazanijos, picų, pastos su mėsos/grybų padažu, griliuje keptų ėrienos kepsnių, vidutinio kietumo sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros