Asmeninis ir profesinis ryšys tarp Gianni Masciarelli ir Marina Cvetic 1991 metais sukūrė šią produktų liniją Marinos vardu. Vynas daromas iš atskiro vynuogyno, augančio 250-360mvjl. Fermentacija vykdyta naujose ąžuolo statinėse 15-30 dienų, vėliau vynas 18 mėn. laikytas tose pačiose ąžuolo statinėse su mielėmis, išpilstytas laikomas 1 metus butelyje.
Geltonojo aukso spalvos vynas kvepia kriaušėmis, medumi, baltomis gėlėmis, tropiniais vaisiais, migdolais. Minkštas, gaivus, puikaus balanso, dūmiško poskonio.
Tiekti 10-12° C prie rūkytos riebžuvės, rizoto su daržovėmis/jūros gėrybėmis, troškintos baltos mėsos, baltos žuvies sriubos.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros