Vynuogės renkamos gruodžio mėn."kilmingojo puvinio" paveiktos ir dar 2 mėn. vytinamos. Vynuogynas - 600 metrų virš jūros lygio, molio ir kalkakmenio dirvožemis, vynmedžiai - 15 metų amžiaus.
Vynas 9 mėn. brandinamas ąžuolo statinėse ir 24 mėn. laikomas butelyje.
Juodųjų alyvuogių, figų, balzamiko, braškių uogienės, pipirų aromatai, burnoje tvarus, elegantiškas, karčiųjų vyšnių, slyvų poskonio.
Tiekti 18 °C prie sūrių, riešutų, šokoladinių desertų arba vietoje deserto.
Jau dešimtos vyndarių kartos valdoma vyninė oficialiai buvo įkurta 1878 metais, tačiau jos šaknys siekia XVIII amžių. Nuo pat pradžių Mastroberardino šeimos pagrindinis siekis buvo išsaugoti vietines vyndarystės tradicijas ir perduoti jas ateinančioms kartoms. Laikydamasi šio principo ir tuo pat metu nepamiršdama taikyti inovacijų, ji ne tik išsaugojo tokias senovės Pompėjos vynuogių veisles, kaip 'Piedirosso', 'Sciascinoso ', ‘Fiano‘, ‘Greco‘ ir ‘Aglianico‘ , tačiau jas pavertė regiono žvaigždėmis, kurių vynus mėgėjai ir profesionalai su susidomėjimu ragauja visame pasaulyje.
Visos gamintojo prekėsJau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros