Vynmedžiai 40 metų, dirvožemis - vulkaninės kilmės su molio ir kalkakmenio priemaišomis. Vynas 24 mėn. brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse , po to dar 30 mėn. laikomas butelyje.
Intensyvios rubino spalvos vynas pasižymi aviečių, slyvų, prieskonių, odos ir dervos aromatu bei sodriu skoniu, kuriame jaučiama daug, tačiau nugludintų, taninų, tamsių uogų skonio ir poskonio.
Tiekti 18 °C su grilyje kepta kardžuve, žvėriena, brandintais kietais sūriais.
Jau dešimtos vyndarių kartos valdoma vyninė oficialiai buvo įkurta 1878 metais, tačiau jos šaknys siekia XVIII amžių. Nuo pat pradžių Mastroberardino šeimos pagrindinis siekis buvo išsaugoti vietines vyndarystės tradicijas ir perduoti jas ateinančioms kartoms. Laikydamasi šio principo ir tuo pat metu nepamiršdama taikyti inovacijų, ji ne tik išsaugojo tokias senovės Pompėjos vynuogių veisles, kaip 'Piedirosso', 'Sciascinoso ', ‘Fiano‘, ‘Greco‘ ir ‘Aglianico‘ , tačiau jas pavertė regiono žvaigždėmis, kurių vynus mėgėjai ir profesionalai su susidomėjimu ragauja visame pasaulyje.
Visos gamintojo prekėsJau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros