Vynas daromas iš rinktinių vynuogių atskiro nedidelio vynuogyno. Vynmedžių amžius -15 metų, dirvožemis- molio ir klinčių.
Vynas 6 mėn. brandinamas akacijų statinėse ir 24 mėn. laikomas butelyje. Intensyvios šiaudų geltonumo spalvos, liepų žiedų, akacijų, balzamiko aromatų, skonis vaisiškas, minerališkas, džiovintų vaisių poskonis. Ilgaamžis vynas, siūlomas vyno laikymas iki 30 metų.
Tiekti 10-12 ° C prie mėsingos baltos žuvies, minkštųjų sūrių.
Jau dešimtos vyndarių kartos valdoma vyninė oficialiai buvo įkurta 1878 metais, tačiau jos šaknys siekia XVIII amžių. Nuo pat pradžių Mastroberardino šeimos pagrindinis siekis buvo išsaugoti vietines vyndarystės tradicijas ir perduoti jas ateinančioms kartoms. Laikydamasi šio principo ir tuo pat metu nepamiršdama taikyti inovacijų, ji ne tik išsaugojo tokias senovės Pompėjos vynuogių veisles, kaip 'Piedirosso', 'Sciascinoso ', ‘Fiano‘, ‘Greco‘ ir ‘Aglianico‘ , tačiau jas pavertė regiono žvaigždėmis, kurių vynus mėgėjai ir profesionalai su susidomėjimu ragauja visame pasaulyje.
Visos gamintojo prekėsJau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros