Tai naujasis Mauro Molino šeimos vyninės projektas. Norėdami išreikšti savo identitetą, Molino šeima pradėjo sodinti vynmedžius senelio gimtinėje, Pjemonto regione, Monferrato rajone. Vynmedžius įskiepijo ant vietinių itališkų “Radici- itališkai” šaknų -lietuviškai.
Šis, atskiro DOCG vynuogyno, vynas gaminamas fermentuojant vynuogių sultis nerūdijančio plieno statinėse. Maceracija trunka 10 dienų.
Ryškios rubino spalvos vynas kvepia juodosiomis vyšniomis, gervuogėmis, šilkmedžio uogomis,levandomis, prieskoninėmis žolelėmis. Burnoje uogiškas skonis persipina su nokiais taninais.
Patiekti 16 - 18°C temparatūros prie tradicinių itališkų patiekalų (pvz. makaronai su Bolognese padažu), kiaulienos ar paukštienos patiekalų su pomidorais. Taip pat, puskiečiai ir brandinti sūriai puikiai derės su vynu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros