"Mauro Molino" ambasadorius visame pasaulyje, šis vynas yra tobulas mūsų įmonės manifestas; atspindintis dinamišką realybę, suvokiant ir saugant senąsiais šeimos tradicijas,-taip apie šį Barolo kalba savininkai.
Maceracija truko 6 dienas, malolaktinė fermentacija vyko nerūdijančio plieno talpose. Vėliau vynas 18 mėnesių brandintas prancūziško ąžuolo statinėse.
Rubino spalvos vynas, kvepia vyšniomis, džiovintomis spanguolėmis, juodąja arbata, grybais, kinrože, laužo dūmais, kedru. Lengvas, tačiau gilus, vaisiškas, struktūriškų taninų, elegantiškas. Ilgo poskonio.
Tiekti 18 °C temperatūros prie raudonos mėsos kepsnių, pastos su mėsos padažu, troškintos žvėrienos su trumais, brandintų sūrių
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros