Vynas 18 mėnesių brandinamas naujose 225 litrų prancūziško ąžuolo statinėse.
Vidutinio intensyvumo granato spalvos vynas pasižymi sodriu ir kompleksišku aromatu, kuriame raudonų uogų (vyšnių, bruknių, aviečių) kvapai persipina su saldžių prieskonių bei skrudinimo natomis. Burnoje - saldi ataka, gaivi rūgštis, daug nokių taninų, intensyvus ir kompleksiškas skonis bei ilgas prieskoniškas poskonis. Jaunas, tačiau jau dabar atsiskleidžiantis ir gerai subalansuotas vynas, gali dar būti brandinamas 10-15 metų rūsyje.
Tiekti 16 - 18 °C prie žvėrienos, sodrių mėsos patiekalų su grybų padažu bei kietų sųrių, tokių kaip Manchego, Parmigiano Reggiano ar Pecorino al Tartufo.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros