• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
93

Mauro Molino Gallinotto Barolo DOCG 2017


TipasRaudonasis
GamintojasAzienda Agricola Mauro Molino
ŠalisItalija
RegionasPjemontas
ApeliacijaBarolo DOCG
Metai2017
Saldumassausas
VynuogėsNebiollo - 100 %
Talpa1.5
Stiprumas14,5 % tūrio
17.4 standartiniai alkoholio vienetai (SAV) butelyje
Grįžti į asortimentą
138.00 €

Aprašymas

Vynas daromas iš atskiro Gallinoto vynuogyno uogų, augančių kalkingo molio dirvoje, pietų/ pietvakarių ekspozijoje.

 Maceracija vykdyta 10 dienų, fermentacija - 20 dienų nerūdijančio plieno talpose, malolaktinė fermentacija ir 18 mėnesių brandinamas vyko naujose prancūziško ąžuolo statinėse.

Vidutinio intensyvumo granato spalvos vynas pasižymi sodriu ir kompleksišku aromatu, kuriame dominuoja raudonos uogos (vyšnios, bruknės, avietės), juodieji serbentai, kurie  persipina su saldžių prieskonių bei skrudinimo natomis. Burnoje juntama gaivi rūgštis, daug sodrių taninų, intensyvus ir kompleksiškas skonis bei ilgas prieskoniškas poskonis.

Patiekimas

Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie žvėrienos, sodrių mėsos patiekalų su grybų padažu bei kietų sūrių, tokių kaip Manchego, Parmigiano Reggiano ar Pecorino al Tartufo.



Vertinimas

James Suckling
2021-03-16 Lots of white truffle, ripe strawberry and some watermelon on the nose, following through to a full body with round, chewy tannins and a beautiful, creamy-textured finish from the ripe tannins. Drink in 2023 and onwards. Įvertinimas: 93


Apie gamintoją

Vyninė "Mauro Molino" įkurta 1953-aisiais prie seno šv. Martyno vienuolyno. Jai priklauso 10 hektarų vynuogynų, tačiau labiausiai ji didžiuojasi vynuogynais Vigna Conca ir Vigna Gancia, iš kurių derliaus gaminamas barolas. Daugiau nei pusė vynuogynų ploto užima 'Nebbiolo', apie 2,6 ha 'Barbera', maždaug po pusę hektaro – 'Dolcetto' ir 'Chardonnay' vynuogės. Nuo 1978 metų vyninei vadovauja Mauro Molino, enologijos mokslus baigęs Albos institute. Nors vyninė maža , tačiau pripažinta tarptautinių vyno kritikų. Robertas Parkeris apie šios vyninės barolą: "...skonio vaisinė bomba! Masyvūs, koncentruoti vynai, kuriuos galima brandinti ilgiau nei 20 metų."Visos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika